DBO-kreds Sydsjællands mange oplevelser i Vordingborg

DBO-kreds Sydsjælland deltager i år i hele fire forskellige udgaver af Stafet for Livet. Solen skinnede fra en blå og skyfri himmel, da kredsen deltog i Stafet for Livet i Vordingborg den 9.-10. juni, hvor selveste Flemming Toft holdt åbningstale og selv gik med på den første fighterrunde – anført af Prins Jørgens Garden.

DBO-kreds Sydsjælland stod herefter i et godt fungerende informationstelt sammen med repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse og andre organisationer og patientforeninger. Det medførte mange gode kontakter og snakke i dagens løb.

Om aftenen deltog kredsen i et underholdende og godt foredrag om senfølger v/fysioterapeut Mark Ebbesen fra Køge Bugt/Møn Ryg- & Knæcenter.

Du kan se, hvilke andre Stafetter, DBO-kreds Sydsjælland deltager i, ved at klikke her.

Tekst og foto: Vivi Riis-Nielsen, DBO-kreds Sydsjælland