DBO-kreds Hovedstaden hørte et livsbekræftende foredrag og afprøvede produker

Kvinderne på billedet har ikke været i slagsmål. De er såmænd bare fotograferet under et arrangement med Stay Female, hvor de fik lov at afprøve forskellige hudplejeprodukter. Spændende ser det ud.

Arrangementet begyndte med, at Malene Hoppe fra Stay Female engageret fortalte om at blive ramt af brystkræft to gange, om at få fjernet begge bryster, og om at blive rekonstrueret i begge sider. Malene Hoppe havde bestemt sig for at være positiv gennem forløbet, og derfor glædede hun sig til rekonstruktion i 2017. Resultatet er blevet rigtig fint, og Malene viste glad og stolt sine nye bryster og nytatoverede brystvorter til de andre kvinder. Det var et livsbekræftende foredrag – på trods af at brystkræft er et stort indgreb i vores hverdag.

Hudterapeut Kristina Ebbesen viste forskellige hudprodukter fra Island, der er udviklet til sart og beskadiget hud. Hun fortalte om en særlig hårproduktserie, som har til hensigt at rense hovedbunden og aktivere de hår, man har, og som bare skal vokse. Der findes også en make-up-serie med helende ingredienser tilpasset den sarte hud.

Tatovør og linergist Nina Lammers fortalte herefter om tatovering af bryn, læbelinjer, eyeliner og brystvorter i 3D. Hun viste før- og efter- billeder, og til sidst fik kvinderne lov til at prøve nogle af produkterne.
Læs mere på stayfemale.dk hvor der også er en webshop med de nævnte islandske produkter.

 

Tekst: Marianne Johansson, DBO-kreds Hovedstaden
Foto: Lene Knudsen, DBO-kreds Hovedstaden