Netværksgruppen for berørte i screeningssagen vokser

Foto fra det første netværksmøde i april 2018.

Netværksgruppen for kvinder, der er berørt af screeningssagen i Viborg holdt sit andet netværksmøde mandag d. 14. maj i Kræftrådgivnings lokaler i Viborg. Det var et godt møde, og det var dejligt at se endnu to kvinder i det nystartede netværk. De blev budt hjerteligt velkommen.

Netværksgruppen har plads til flere interesserede, og du er velkommen til at deltage i det næste møde. Det finder sted mandag d. 11. juni kl. 16.00 til cirka 17.30. Denne gang er det med temaet ‘Tilbage til arbejdet og senfølger’, samt hvad der lige er behov for at få vendt.

Netværksmødet foregår på Kræftrådgivningen i Viborg, Toldboden 1, 2.sal, 8800 Viborg. Kontakt enten Karin, som er tovholder for gruppen på tlf. 60 77 01 05, eller kontakt Kræftrådgivningen i Herning/Viborg på tlf. 70 20 26 63 (Tanja), hvis du har lyst til at deltage i gruppen.

Tekst: Karin Sivebæk
Foto: Tanja Skov, Kræftrådgivningen Herning/Viborg