Hvad sker der i Christiansminde?

Undrer du dig også over, hvad der sker i Svendborg i nærheden af Christiansminde Minigolfbane flere gange om året? Hvis du er en flittig læser af DBObladet eller en regelmæssig besøgende på DBO’s hjemmeside, har du sikkert opdaget, at DBO-kreds Fyn ofte arrangerer hyggelige gåture ved Christiansminde.

Nu har vi helt eksklusivt fået billeder fra en af gåturene, og vi kan godt forstå, hvorfor kredsen gentager arrangementet. Selv i regnvejr møder de sødeste kvinder op og går en lang tur i naturskønne omgivelser.

Den seneste gåtur fandt sted den 30. april. Det regnede meget i Svendborg, da kvinderne mødtes ved Christiansminde Minigolfbane, men det holdt hurtigt op igen, og kvinderne havde en dejlig tur, hvor de blandt andet plukkede anemoner. Efter gåturen fik de kaffe, te og kage, hvorefter de kørte hjem med de farvestrålende anemoner og en del kilometer i benene.

Næste gang DBO-kreds Fyn arrangerer gåtur ved Christiansminde er mandag den 27. august kl. 19.00-21.00. Mødestedet er som altid Christiansminde Minigolfbane. Alle er velkomne. Husk fornuftigt fodtøj.

Foto: Christa Kurmeier Mortensen, DBO-kreds Fyn