DBO-kreds Hovedstaden havde en lystfuld aften

DBO-kreds Hovedstaden har afholdt et spændende arrangement hos Props & Pearls i København under overskriften: ‘Skal lyst, nydelse og seksualitet fylde mere i dit liv?’

Sexolog Katrine Berling tog udgangspunkt i kvinders lyst, og hvordan vi igen får lyst til at have sex. Hun spurgte, om det er okay at sætte lysten på pause engang imellem, og om vi kan finde en ny lyst efter en brystkræftoperation. Hun kom også ind på, hvordan man opdager det ‘at lege’ og kunne nyde sin partner og sig selv efter en brystkræftoperation og senfølger. Senfølger spiller ind med mange facetter, og det blev foreslået, at man øver sig og prøver sig frem, ligesom dengang man var nyforelsket. Katrine Berling fremhævede, at det skal være dig selv, der tager styring i dit liv. På hendes hjemmeside katrineberling.dk kan du finde information om hendes virke som sexolog, parterapeut og orgasmeekspert.

Susanne Højrup-Petersen fra Props & Pearls tog publikum med ind i et univers af lækkert feminint lingeri, dejlige hud- og kropsvenlige olier og diverse massageapparater/dildoer. På hjemmesiden When Love Hurts har Props and Pearls samlet god information, hvor du kan få indsigt samt hjælp til at tackle dine udfordringer.

De fremmødte bød ind med egne erfaringer, og der var en fin fortrolig og varm dialog om de erfaringer, vi hver især har med os fra livet som brystopererede. Alle var enige om, at det var rart at få ventileret sine tanker med andre i samme situation og ser gerne aftenen gentaget til næste år.

 

Tekst: Marianne Johansson, DBO-kreds Hovedstaden
Foto: Lene Knudsen, DBO-kreds Hovedstaden og privat