DBO-kreds Sydsjælland er skudt godt igang

Randi Krogsgaard i gang med foredrag

DBO-kreds Sydsjælland er blevet skudt godt i gang igen. Efter at have været nedlagt i nogle år, er kredsen vendt tilbage med fornyet styrke og dejlige frivillige kræfter.

Onsdag d. 14. marts havde kredsen besøg af DBO’s tidligere formand, Randi Krogsgaard. Hun viste filmen ‘Når mor får brystkræft’ og fortalte derefter om alle de forskellige reaktioner hos vores børn, som vi skal være opmærksomme på.

DBO-kreds Sydsjælland udtrykte en stor tak til Randi for et virkelig godt foredrag. Randi Krogsgaard har holdt sit foredrag i mange af DBO’s lokalkredse, og det kan også anbefales til børnehaver, skoler og andre institutioner, der arbejder med børn og unge.

De frivillige kræfter i DBO-kreds Sydsjælland fra venstre mod højre; Bente, Vivi, Jeanette og Mimi

Du kan læse om kommende arrangementer i DBO-kreds Sydsjælland her.

Tekst: Vivi Riis-Nielsen, DBO-kreds Sydsjælland