Fuldt hus i Romulus

DBO-kreds Vendsyssel nyder godt af, at Skallerup Seaside Resort gerne byder indenfor (til favørpris) i spaafdelingen Romulus til en hyggelig og speciel aften for kvinder, der har eller har haft kræft. Igen i år var alle 50 pladser udsolgt på forhånd, da DBO-kreds Vendsyssel havde inviteret til forkælelse og wellness i Romulus.

De 50 kvinder nød badene fra klokken 17 til 20. De var enige om, at det betyder meget, at det er et lukket arrangement, så de på den måde kun bader og klæder om med ligestillede, der alle har en krop, der har været igennem et kræftforløb.

Efter forløbet i badene samledes de fleste kvinder i Restaurant Messen til en let og lækker middag, som bestod af en lakseforret, efterfulgt af unghanebryst med grøntsager. Traktementet blev rundet af kaffe og småkager.
Tekst og foto: Anna Sick, DBO-kreds Vendsyssel