En aften med latter og alvor

Der var både latter og alvorlige spørgsmål, da de gæve kvinder Malene Hoppe og Kristine Ebbesen fra Stay Female var på besøg hos DBO-kreds Roskilde d. 3. oktober.

Kvinderne havde følgeskab af Nina Lammers, som kunne fortælle om permanent make-up. DBO-kreds Roskilde hørte først om Malene Hoppes brystkræftforløb, og derefter fortalte Nina Lammers, hvordan hun med permanent make-up både kan forskønne ar, bryster og øjne.

Kristine Ebbesen fortalte om de produkter, som Stay Female forhandler, og som det var muligt at afprøve og købe. Det var en rigtig hyggelig aften, ikke mindst på grund af deres smittende entusiasme med ønsket om, at vi alle skal være så smukke som muligt. Måske skal der lidt hjælpemidler til, men de rette produkter er ikke nødvendigvis dyrere end dem, som ikke virker.

Det hyggelige arrangement blev nydt af mange i Roskilde. Senere på måneden er det muligt at opleve et lignende arrangement i DBO-kreds Aarhus.

Læs om kommende arrangementer i DBO-kreds Roskilde her.
Læs om det kommende Stay Female-arrangement i DBO-kreds Aarhus her.

Tekst og foto: Hanne Hummelshøj, DBO-kreds Roskilde