Mie Moltke bragte bevægelse og glæde til DBO-kreds Roskilde

Det kan føles utroligt befriende, når en professionel danser giver gode råd til, hvordan vi ryster lidt ekstra liv i kroppen og samtidig giver humøret et boost. Det oplevede DBO-kreds Roskilde, da de fik besøg af Mie Moltke, som er kendt fra Vild med Dans.

Mie Moltkes udgangspunkt er at hjælpe os til at være til stede i kroppen. Hvad enten vi oplever, at det er læger, som gør noget ved os, eller det er arbejdets belastninger, som gør, at vi glemmer at mærke efter, så kan bevægelse til musik være med til at løsne op.

Mie Moltke fortalte blandt andet, at det ikke handler om at gøre noget særligt, men bare om at give kroppen fri til dens egne bevægelser.  Det var en rigtig hyggelig aften med masser af latter, hvor Mie Moltke forstod at guide DBO-kreds Roskilde til både bevægelse og glæde.

Se en oversigt over DBO-kreds Roskildes kommende arrangementer her.

 

Tekst og foto: Hanne Hummelshøj, DBO-kreds Roskilde