90 nye hjertepuder vækker glæde

Lørdag formiddag var 11 kvinder, heriblandt frivillige fra DBO-kreds Vendsyssel, på besøg hos Tina i stofbutikken Postgaarden i Hjørring.

Når kvinderne mødes, er det altid hyggeligt, fordi Tina laver kaffe og bager kage, men der er også en mere produktiv grund til, at kvinderne mødes. De får nemlig lov til at benytte Tinas hyggelige forretning til at fremstille hjertepuder, som deles ud på hospitalerne til nyopererede brystkræftpatienter.

Der er altid en frivillig kvinde, der på forhånd har klippet og syet hjertepuderne, så når kvinderne mødes på Postgaarden, skal de kun stoppe fyld i hjertepuderne og sy hullet til, for derefter at pakke puden ind i cellofan med en hilsen fra DBO.

I weekenden blev der fremstillet 90 nye hjertepuder, som Tina kører ud på sygehuset med – til stor glæde for 90 nyopererede brystkræftpatienter.

Du kan læse mere om hjertepudeprojektet her.