Kirsten Tørsleff trak mange tilhørere

DBO-kreds Sønderjyllands seneste arrangement med fysioterapeut Kirsten Tørsleff trak mange deltagere. Kirsten Tørsleffs nye film ‘Tag din egen fysioterapeut med hjem fra sygehuset’ blev introduceret.

Filmen tager udgangspunkt i Kirsten Tørsleffs egen metode, og den indeholder øvelser og instruktion, der kan vejlede den brystkræftopererede allerede fra den første dag efter operationen. Følger man Kirsten Tørsleff-metoden, kan den være med til at reducere og forebygge funktionsproblemer, som kan opstå efter en brystkræftoperation.

DBO-kreds Sønderjylland har tidligere haft besøg af den dygtige fysioterapeut, og både forrige og denne gang var det meget fascinerende og lærerigt at opleve Kirsten Tørsleff vise eksempler på metoden, der er opkaldt efter hende.

En af deltagerne blandt publikum fik en behandling af Kirsten Tørsleff, og kvinden fortalte, at hun straks kunne mærke forskel på bevægeligheden i armen.

Du kan se selvhjælpsfilmen her.

Læs om næste arrangement hos DBO-kreds Sønderjylland ved at klikke her

 

Tekst og foto: Ulla Lynge, DBO-kreds Sønderjylland