DBO’s formand satte fokus på børn

De lokale DBO-kredse har på skift besøg af DBO’s formand, Randi Krogsgaard, der viser filmen ‘Når mor får brystkræft’ og derefter indleder en debat med publikum om, hvordan det påvirker børn, når mor får brystkræft, og hvordan børnene kan hjælpes.

Senest har DBO-kreds Vendsyssel haft besøg af Randi Krogsgaard. Det foregik d. 1. februar, hvor Randi Krogsgaard først holdt et oplæg om filmen, som berørte alle dybt, både mødre til små og voksne børn og mange bedstemødre. Der var enighed om, at der altid er nogle børn, der kommer i klemme, når forældrene bliver syge.

Efter at have set filmen fortsatte den intense debat – tilsat publikums egne erfaringer. Konklusionen på aftenen blev, at det er de voksnes ansvar at lukke op og give børn mulighed for at snakke om det, der fylder hos dem, og alt det, som er svært.

DBO-kreds Vendsyssels kommende arrangementer kan ses her.

Tekst og foto: Anna Sick, DBO-kreds Vendsyssel

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *