At være feminin trods brystkræft

Malene Hoppe indledte aftenen med en positiv fortælling om sit sygdomsforløb og en forestående dobbeltsidig rekonstruktion.

Kosmetiker Kristine Ebbesen fortalte om Mineralogie – en makeup-kollektion, der ikke indeholder parabener, talkum, mineral-olier, farvestoffer eller parfumestoffer. Kollektionen prioriterer miljøet og følger en grøn miljø- og genbrugspolitik.   Der var prøver på de forskellige produkter, og efter kaffepausen blev der lagt make-up. Der var også tilbud om en hårplejeserie, som kan forbedre hårets tilstand og genskabe naturlige tilvækst.

Kosmetolog Nina Lammers fortalte om Permanent Make-up, som er en teknik, hvor der lægges farve ned i huden, fx ved bryn, hvor der kan laves små hårstrejf eller lægges en let skygge for at tilføje form og farve og skabes et bryn, der holder og ikke skal tegnes op dagligt. Der blev vist flere eksempler med tatoverede øjenbryn, ‘vipper’ og tatoverede brystvorter.

Læs om de kommende arrangementer i DBO-kreds Fyn her.

 

Tekst: Marie Lykke Rasmussen, DBO-kreds Fyn
Foto: Susanne Geneser, DBO-kreds Fyn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *