Efterårsblomster trak fokus væk fra kræft

vendsyssel-blomsterbinding-2016-2-webDBO-kreds Vendsyssel har tidligere haft stor succes med et blomsterbindingskursus, hvor deltagerne mødes flere gange i løbet af en sæson og får inspiration til at skabe blomsterdekorationer ud fra årstidens blomster.

Kurset er begyndt igen, og tirsdag d. 25. oktober var der fokus på at binde buketter og skabe dekorationer med flotte og varme efterårsblomster.

vendsyssel-blomsterbinding-2016-1-webUnderviser Ulla Færch mødtes med en gruppe kræftramte kvinder på Hundelev Skole, hvor de under Ullas kyndige vejledning lavede smukke blomsterdekorationer af efterårets blomster fra haven, naturen og blomsterhandleren. Det var en hyggelig dag, hvor deltagerne tænkte på alt andet end kræft.

Næste blomsterbinding finder sted tirsdag d. 6. december. Læs mere her.

 

Tekst og foto: Anna Sick, DBO-kreds Vendsyssel