Vidunderlig tur til Fur

tur-til-fur1-webEn dejlig solskinslørdag i september drog 12 skønne kvinder fra DBO-kreds MidtVest på bustur til Fur.

På øen havde kvinderne en aftale om at mødes med en blind guide, og da han kendte Fur som sin egen bukselomme, kunne kvinderne nyde godt af maleriske fortællinger fra hans barndom og ungdom samt fra dagligdagen i et ø-samfund. Deltagerne så rigtig mange smukke steder på Fur og spiste derefter frokost på Fur Strand Hotel.

tur-til-fur2-webHjemturen var også en stor fornøjelse. Den foregik over Salling med kulturelle indslag fra chaufføren Ib, der fortalte om alle Skives rundkørsler og deres udsmykninger. Eftermiddagen sluttede med kaffe og kage ved Stubbegaard Kloster med en smuk udsigt over heden.

Læs mere om DBO-kreds MidtVests kommende arrangementer her.

Tekst og foto: Lis de Lasson, DBO-kreds MidtVest