Fire DBO-kredse deltog i Ladywalk

Ladywalk 16 Sønderjylland1 webVejrguderne var i den grad med under dette års Ladywalk, som foregik i meget flot vejr. 42.212 kvinder deltog i Ladywalk, og heraf var hele fire DBO-kredse med, nemlig DBO-kreds Fyn, DBO-kreds MidtVest, DBO-kreds Aarhus og DBO-kreds Sønderjylland.

Ladywalk 16 Sønderjylland2 webDe to øverste billeder er fra den smukke rute, som DBO-kreds Sønderjylland tilbagelagde – bemærk at fotografen var hurtig til at knipse de deltagere, der både bar DBO’s logo og den fine Ladywalkrygsæk.

Billede nr. 3 er taget af DBO-kreds MidtVest. Her deltog ti kvinder på Ladywalkruten i Agger. Humøret var højt, både på selve turen, og da der var tid til en velfortjent kop kaffe.

Ladywalk 16 MidtVest2 webDe to nederste billeder er fra DBO-kreds Fyn i Odense. Her mødtes 31 friske kvinder hos Rådgivningen inden gåturen. De nød en sandwich på terrassen og drog afsted i samlet flok. De var enige om, at dette års Ladywalk var en rigtig dejlig oplevelse i den danske sommer.

I år støttede Ladywalk Endometriose Foreningen og Hjerteforeningens kampagne ”Elsk hjertet”.

Ladywalk 16 Fyn3 webEfter gåturen modtog de mange deltagere et diplom, der viste, at de har deltaget i Danmarks største endagsmotionsevent. Ladywalk afholdes igen til næste år Ladywalk 16 Fyn2 webden 29. maj.

 

Foto: Ulla Lynge, DBO-kreds Sønderjylland og Susanne Geneser, DBO-kreds Fyn