Kirsten Tørsleff besøgte DBO-kreds Vendsyssel

Kirsten Tørsleff2 webDa DBO-kreds Vendsyssel afholdt sit seneste arrangement, havde de på forhånd regnet med, at der ville komme mange tilhørere, for der var sendt invitationer ud til byens fysioterapeuter og de studerende fra Fysioterapeutskolen i Aalborg. Der var stor interesse for arrangementet og 80 tilmeldte.

Årsagen til den store tilslutning var, at fysioterapeut Kirsten Tørsleff kom og fortalte, hvad man selv kan gøre for at holde sine lemmer smidige og modvirke problemer med lymfødem. Hun demonstrerede også sin kunnen på en patient.

Kirsten Tørsleff Vendsyssel2 webKirsten Tørsleff mener, at patientens muskulatur, led og hud skal holdes bevægelig fra dag ét efter brystkræftoperationen. Det kan patienten lære at gøre selv. Det var fantastisk lærerigt at se, hvordan patientens hud blev rød og varm, og hvordan hendes mobilitet øgedes, da Kirsten Tørsleff lærte hende de rette øvelser.

Læs mere om Kirsten Tørsleff her.

 

Tekst og foto: Anna Sick, DBO-kreds Vendsyssel