Gratis senfølgerblad til DBO’s medlemmer

DBO Senfølger Forside web1I marts 2016 udkom DBO’s temanummer om senfølger. I bladet fortæller senfølgerramte kvinder, hvordan de rent praktisk tackler deres senfølger i hverdagen. Der er også artikler om, hvordan senfølger kan påvirke arbejdslivet, sexlivet og psyken, og endelig er der fokus på Senfølgergruppens arbejde og hvilke senfølger, der kan behandles og hvordan.

Bladet er blevet utrolig godt modtaget. DBO håber, at mange brystkræftramte vil opleve dette temanummer som en støtte, og at det omgivende samfund vil få åbnet øjnene for denne hidtil oversete problemstilling.

Senfølgerbladet blev sendt automatisk og gratis ud til DBO’s medlemmer på samme måde som det normale dboblad. Det er også muligt at læse senfølgerbladet gratis på DBO’s hjemmeside ved at klikke her.

For ikke-medlemmer af DBO koster det 40 kr. at få senfølgerbladet tilsendt med posten. Det gøres ved at overføre 40 kr. via MobilePay til nr. 25207 eller via en bankoverførelse til reg.nr.: 3445 og kontonr.: 4610568696. Mail derefter dit navn og fulde adresse til dbo@brystkraeft.dk eller ring på 26 82 39 29 og læg dit navn og fulde adresse, så modtager du senfølgerbladet med posten, når vi har registreret din indbetaling.