Vejen til en sund og stærk krop

Hanne Olsen4 a web
Janne Hinrichsen fra DBO-kreds Sønderjylland (tv) og foredragsholder Hanne Olsen (th)

DBO-kreds Sønderjylland har haft besøg af Hanne Olsen, der er uddannet sygeplejerske, coach, personlig træner og ernæringsvejleder og ejer af firmaet Body Invest.

Hanne Olsens foredrag handlede om vejen til en sund og stærk krop, og hun fortalte blandt andet, hvad kosten generelt består af, og hvor vigtig kost og motion er for vores sundhed. Sundhed handler ikke om tallet på badevægten, men om at tage ansvar.

Hanne Olsen2 webHanne Olsen fik med god humor og en inspirerende og positiv energi publikum til at forstå, at det er vigtigt at komme i gang med at dyrke motion og spise den rigtige kost. Hanne har selv prøvet at veje 25 kg for meget, og hun tog først sin krop alvorligt, da hun blev indstillet til et nyt knæ – som hun i hvert fald ikke ville have.

Janne Hinrichsen fra DBO-kreds Sønderjylland supplerede med at fortælle om sit forløb hos Hanne Olsen. Janne Hinrichsen begyndte hos Hanne, fordi hun havde ondt i ryggen på grund af en diskusprolaps, og hun fik også ondt i knæene efter løb.

Hanne Olsen1 webNu træner Janne tre gange om ugen, smerterne i ryggen har fortaget sig, hun har ikke længere ømme led og er ikke så træt som tidligere. Samtidig er kroppen strammet godt op, og Janne har tabt 5 kg fedt. Fortællingen og foredraget var en stor inspiration for alle de fremmødte.

Læs om kredsens kommende arrangementer her.

 

Tekst og foto: Ulla Lynge, DBO-kreds Sønderjylland