Gang i hjernecellerne i DBO-kreds Aarhus

Aarhus julehygge15 1 webMan må simpelthen ikke snyde sig fra at opleve stemningen, når DBO-kreds Aarhus afholder arrangementer. Særligt ikke når det drejer sig om deres årlige og traditionsrige julehyggeaften, der i år fandt sted d. 19. november.

Aarhus julehygge15 2 webTraditionerne blev holdt i hævd, da der blev serveret lækre juleboller og afholdt pakkespil. Det var ikke alle, der var heldige at vinde gaver, men der var heldigvis heller ingen, der rendte med alle gaverne. Som altid var der én gave på bordet, som alle gik efter, da den så mest interessant ud.

Efter et veloverstået pakkespil blev hjernecellerne sat ekstra på prøve i år, da en spændende konkurrence blev afviklet på initiativ af Lise, der også læste historier op.

Som sædvanlig var der en rigtig god stemning, og lattermuskerne blev brugt flittigt.

Aarhus julehygge15 3 webLæs om det næste arrangement i DBO-kreds Aarhus ved at klikke her.

 

 

Tekst: Karin Abrahamsen, DBO-kreds Aarhus
Foto: Esther Grau Andersen, DBO-kreds Aarhus