Fødselsdag og sommerudflugt i DBO-kreds Roskilde

Roskilde fødselsdag webDBO-kreds Roskilde har haft besøg af entertainer Jane Wigh, der holdt foredrag om at turde at sætte ord på det liv, vi lever, og det liv, vi gerne vil leve.

Det var et meget opmuntrende foredrag, der gav tilhørerne indtryk af, at vi alle kan meget mere, end vi tror – hvis blot vi prøver. Efter foredraget fejrede DBO-kreds Roskilde sin 10-års fødselsdag med skøn, skøn lagkage.

Roskilde sommer15 webFør kredsen gik på sommerferie gennemførte de også en dejlig gåtur i Roskilde. Vejret viste sig fra sin flotteste side, og gåturen sluttede på Roskilde Havn, hvor Helle Christiansen fra kredsen sørgede for en lækker servering.

Læs mere om DBO-kreds Roskilde kommende arrangementer ved at klikke her.

 

Tekst og foto: Hanne Hummelshøj, DBO-kreds Roskilde

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *