Fitness, glaskunst og julehygge

Midtvest ballroom fitness webDet har været et begivenhedsrigt efterår i DBO-kreds MidtVest.

Arrangementerne for DBO’s medlemmer har været for enhver smag, og her fortæller Dorthe Halgaard fra styregruppen, hvad kvinderne blandt andet har oplevet.

– Efterårsarrangementerne i kredsen gik ud på, at vi i september måned afprøvede det nye modefænomen ballroom fitness.

Midtvest juleengel webDet var en morsom aften med glad musik og gang i gaden.

Ballroom fitness var hårdt for nogle af deltagerne, men så kunne de blot sætte sig ned og nyde (og grine ad) vores genvordigheder med at få de mange trin til at arbejde sammen med vores kroppe.

I oktober var vi ude på en skole i Holstebro sammen med en kok og en økonoma, der lærte os at sætte gode råvarer sammen. Det resulterede i, at vi kunne nyde en overdådig middag, der kom ud af alle vores anstrengelser. Det var en meget dejlig og spændende aften.

I november var vi ude at arbejde med glas hos Claras Glasfantasi, hvor vi tidligere har været på besøg. Nogle af os lavede glasjuletræer, mens andre lavede glasengle. Billedet viser et eksemplar af vores egne glasproduktioner.

Midtvest jul webTraditionen tro afholdt vi også vores julehyggeaften med lidt julemad, pakkespil og naturligvis julemusik.

Vi glæder os til de kommende arrangementer i 2015, som består af foredrag, kurbad, sangaften og meget andet, som du kan læse mere om på vores egen hjemmeside her.

 

Referat og foto: Dorthe Halgaard, DBO-kreds MidtVest