DBO-kreds Vendsyssel deltog i Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag Vendsyssel web
Jonna Jensen (tv) og Anna Sick (th) deltog i Lyserød Lørdag

De frivillige ildsjæle i DBO-kredsene tænker hurtigt! Senest deltog DBO-kreds Vendsyssel i Lyserød Lørdag på mere end én måde.

Jonna Jensen og Anna Sick fra kredsen havde på forhånd lavet en aftale med Matas i Hjørring om, at de måtte stå med en DBO-stand inde i butikken.

Da Jonna og Anna kørte ind til byen, passerede de en stor og velbesøgt modebazar med genbrugstøj i byens teater på Vendelbohus. Der strømmede kvinder i massevis til modebazaren, så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk?

Da DBO-standen var etableret i Matas, kontaktede Anna Sick den ansvarlige for modebazaren og fik også lov at lave en DBO-stand deroppe. Jonna Jensen passede DBO-standen hos Matas hele lørdagen, og Anna Sick stod resten af dagen i modebazaren. På den måde kom kredsen i kontakt med dobbelt så mange potentielle nye DBO-medlemmer. Smart!

Tekst og foto: Anna Sick, DBO-kreds Vendsyssel