Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Seminar om senfølger

3. november 2017 kl. 11:00 til 4. november 2017 kl. 15:00

På senfølgerseminaret præsenterer overlæge og professor Anders Bonde Jensen fra Aarhus Universitetshospital de væsentligste senfølger og gennemgår baggrunden for senfølgerne og de mulige tiltag, der kan mindske senfølgerne. Han vil også tale om de overvejelser, du i efterbehandling skal gøre dig, hvis generne af behandlingen synes uoverskuelige.
Ali Amidi, Cand. Psych, ph.d., Aarhus Universitetshospital, holder oplæg om ‘Problemer med koncentration og hukommelse’. Ledende overlæge og klinisk lektor Astrid Højgaard fra Aalborg Universitetshospital fortæller om ‘Sexologiske problemer efter kræftbehandling’, og fysioterapeut Kirsten Tørsleff vil forklare, hvad der sker med kroppens arvæv efter operation og bestråling, og hvad vi selv kan vi gøre mod og med lymfødem.
Flere informationer om det fulde program, deltagerpris og tilmeldingsfrist kan læses her.

OPDATERING D. 29. JUNI
Seminaret er nu fuldt besat. Hvis du alligevel vælger at tilmelde dig via blanketten her på hjemmesiden, skal du ikke indbetale deltagergebyr, da du KUN kan komme på venteliste. I tilfælde af at du rykkes fra ventelisten og over på deltagerlisten, vil du naturligvis blive informeret herom. 

Til orientering kan det oplyses, at DBO planlægger endnu et senfølgerseminar i foråret 2018 på enten Vestsjælland eller Østfyn. Så snart detaljerne er på plads, bliver de offentliggjort på hjemmesiden, i dbobladet og i nyhedsbrevet dbonyt.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Medlemsnummer

Tallene som står over dit navn på bagsiden af dbobladet

Kryds af hvis dit navn og emailadresse må stå på deltagerlisten

« All Begivenheder

Detaljer

Start:
3. november 2017 kl. 11:00
Slut:
4. november 2017 kl. 15:00
Pris:
DKK750
Begivenhed Tags:

Sted

Hotel Skanderborghus
Dyrehaven 3
8660 Skanderborg,
+ Google Map

Tilføj begivenhed til din kalender