Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvad er mindfulness? (Aarhus)

1. marts 2018 kl. 19:00 til 21:00

Torsdag d. 1. marts 2018 kl. 19.00-21.00
Hvad er mindfulness?

Hvad kan mindfulness bruges til i et liv, der er præget af kræftsygdom, kræftbehandling og følgerne heraf? Psykolog, cand.psych. og ph.d.-studerende Eva Rames Nissen fortæller om teori og forskning inden for mindfulness og giver eksempler på mindfulnessøvelser.
Mindfulness er stigende i popularitet og udbredt i store dele af samfundet i forskellige former. Mindfulness beskrives som en særlig måde at være opmærksom på med fokus på øjeblikket frem for fortiden eller fremtiden. Forskningen i mindfulness som psykologisk behandlingsmetode til håndtering af svære livssituationer, fx livet med bryst- eller prostatakræft, har vist lovende resultater. Eva Rames Nissens forskning handler om psykiske senfølger efter kræftsygdom og kræftbehandling med fokus på mindfulness-baserede metoder som mulig behandlingsform samt at øge tilgængeligheden af behandlingen gennem telemedicinske tiltag.
Mødet arrangeres i samarbejde med Prostatakræftforeningen PROPA i Østjylland.
Din partner er velkommen.
Der serveres kaffe/te og kage i pausen for kr. 25,-.
Tilmelding: Senest torsdag d. 22. februar 2018 til Esther på tlf. 61 78 42 44, evt. sms eller på dboaarhus@brystkraeft.dk

 

« All Begivenheder

Detaljer

Dato:
1. marts 2018
Tidspunkt:
19:00 til 21:00

Sted

Marselisborgcentret, bygning 8
P. P. Ørumsgade 11
8000 Aarhus C,
+ Google Map

Tilføj begivenhed til din kalender