Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjælp til de berørte i screeningssagen fra Randers og Viborg

5. december 2017 kl. 17:30 til 20:00

Tirsdag d. 5. december kl. 17:30 afholder Dansk Brystkræft Organisation (DBO) et fyraftensmøde på Sundhedscenter Viborg. Mødet er målrettet dem, der har oplevet fejl i den såkaldte screeningssag på Regionshospitalet Viborg og Regionshospitalet Randers, men alle er selvfølgelig velkomne.

I skrivende stund har 21 kvinder fået diagnosen brystkræft, efter sygdommen fejlagtigt blev overset af en overlæge, der har arbejdet på begge hospitaler og nu er fratrådt sin stilling.

Til fyraftensmødet vil DBO’s formand Eva Bundesen holde et oplæg om, hvor du foretager indberetning af utilsigtede hændelser samt klager over behandling. Herefter vil advokat Søren Kroer belyse, hvilke rettigheder vi har som patienter, hvorfor det er vigtigt at reagere, hvis der er sket en fejl, og hvor vi kan få hjælp, hvis vi har oplevet en utilsigtet hændelse under et brystkræftforløb.
Det er vigtigt, at der hurtigt laves en indberetning af den utilsigtede hændelse – eller en klage – specielt i forhold til at få tildelt en eventuel økonomisk erstatning fra Patientklagenævnet.
(Læs evt. pressemeddelelse fra Region Midtjylland her.)

Det er gratis at deltage i arrangementet, men af hensyn til forplejning og lokale vil vi gerne have en tilmelding på tlf.: 22 40 44 57 eller via blanketten herunder.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Medlemsnummer

Tallene som står over dit navn på bagsiden af dbobladet

Kryds af hvis dit navn og emailadresse må stå på deltagerlisten

« All Begivenheder

Detaljer

Dato:
5. december 2017
Tidspunkt:
17:30 til 20:00
Begivenhed Tags:

Sted

Sundhedscenter Viborg
Toldboden 1
8800 Viborg,
+ Google Map

Tilføj begivenhed til din kalender