Fortæl din historie og hjælp andre

Kræftens Bekæmpelse søger kræftpatienter eller tidligere kræftpatienter og pårørende, som har lyst til at fortælle deres historie og på den måde være med at sprede budskabet om, at man skal komme afsted til lægen, hvis man oplever tegn på kræft.

Til maj 2018 sætter Kræftens Bekæmpelse nemlig igen fokus på symptomer på kræft med kampagnen ’De 7 tegn’. Formålet er at få flere danskere til at komme afsted til lægen, hvis de oplever symptomer, som kan være tegn på kræft.

Kræftens Bekæmpelse vil meget gerne høre fra dig, hvis du eller en nærtstående har oplevet at gå til lægen på baggrund af nogle symptomer. Det vil være rigtig godt, hvis du kan fortælle, hvad det var, der gjorde, at du eller en person, der står dig nær, kom afsted til lægen, og om de nærmeste relationer havde en betydning eller rolle i den sammenhæng.

Skriv en e-mail til Eva Agner Pedersen på evap@cancer.dk eller ring på tlf. 35 25 79 59, hvis du gerne vil fortælle din historie. Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du er i tvivl og bare har lyst til at høre mere.