Hvordan påvirker brystkræftramte kvinders livsstil deres prognose?

Temaet på DBO’s årsmøde d. 17.-18. marts er: ‘Mit liv med brystkræft. Hvordan kan jeg bedst muligt tage ansvar for mit liv?’
Et af de spørgsmål, der bliver behandlet på årsmødet er, hvordan brystkræftramtes livsstil kan påvirke deres prognose. Det sker om søndagen, hvor Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse holder oplæg om at tage vare på sig selv.

Hvis du er interesseret i viden om dette emne samt viden om, hvordan man som patient får et godt samspil med læger og sygeplejersker, og desuden vil vide mere om hvilken scanningsmetode, der er bedst til at opspore tilbagefald af brystkræft, kan det fås ved at deltage i årsmødet. Det finder sted i Middelfart.

Du kan læse hele programmet her, og du kan derefter tilmelde dig online ved at klikke her. Det er også muligt at printe tilmeldingsblanketten ud, udfylde den og sende med posten.