DBO har fået endnu en lokalkreds

Det er en stor glæde, at DBO har fået endnu en lokalkreds, og dermed er oppe på ni kredse fordelt over hele landet. Vi håber, at I vil tage godt imod DBO-kreds Sydsjælland, der efter et par års pause er tilbage på fuldt blus. Bag kredsen står Vivi Riis-Nielsen, Jeanette Jonsson, Bente Olsen og Mimi Petersen.

DBO-kreds Sydsjællands første arrangement finder sted d. 14. marts kl. 19.00-21.00 i Livsrummet i Næstved. Her får de besøg af Randi Krogsgaard, der fortæller om DBO’s arbejde og viser og taler om filmen ‘Når mor får brystkræft’.

Oplæg og film er optakt til aftenens debat om, hvordan børn bedst kan hjælpes, når mor får konstateret brystkræft, og om hvordan DBO kan være med til at støtte, hjælpe og styrke alle brystkræftramte i Danmark.
Der er ingen tilmelding, og alle er velkomne.

Du kan besøge kredsens hjemmeside her.