Vil du være med til at gøre en forskel?

Har du lyst til at være med i DBO’s bestyrelse? Har du tid og energi at give af? Og har du mod på at arbejde for DBO’s medlemmer? Så har du nu chancen for at gøre en forskel.

Alle DBO’s medlemmer og bestyrelsesmedlemmer har eller har haft brystkræft. I bestyrelsen arbejder vi tæt og godt sammen, men vi har også vores egne opgaver, alt efter hvor vores kompetencer ligger. Du vil derfor opleve teamarbejde på en selvstændig måde, hvor vi arbejder til gavn for medlemmerne.

DBO’s bestyrelsesarbejde består af: Bestyrelsesmøder 4 –5 gange om året og et seminar af halvanden dags varighed, planlægning og deltagelse i seminarer for medlemmer, kredsmøde i januar og årsmøde i marts, samarbejde med andre kræftpatientforeninger, møder med Kræftens Bekæmpelse og konferencer, nordisk samarbejde og udvalg både i Danmark og i udlandet.

Vi udveksler, planlægger og samarbejder en del ved hjælp af IT. Udgifter til transport får du godtgjort, men vi kan ikke udbetale godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste. Bestyrelsen får ikke honorar for arbejdet, men vi får udgifter til telefon, IT mm. betalt.

Bestyrelsen søger fire nye medlemmer. Hvis du brænder for at gøre en forskel og har mod på at gøre en indsats for foreningen, så kan du være en af dem, vi søger.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte DBO’s formand Eva Bundesen for yderligere oplysninger. Hun træffes på tlf.: 22 40 44 57 og e-mail: eva.bundesen@brystkraeft.dk