Hurra! Ny DBO-kreds ser dagens lys i Trekantområdet

Det er med stor fornøjelse, at DBO kan byde velkommen til en ny lokalkreds. DBO-kreds Trekantområdet er nemlig blevet en del af ‘familien’, og dermed imødekommes et ønske fra mange brystkræftramte i Vejle-, Fredericia- og Koldingområdet, der længe har efterspurgt relevante aktiviteter i deres nærområde.

Bag DBO-kreds Trekantområdet står Gitte Laursen, Susanne Elmelund Sloth, Lone B. Hansen og Karen Sundbøll. De fire kvinder har allerede lagt godt fra land og planlagt de første aktiviteter målrettet kvinder, der har eller har haft brystkræft.

Onsdag den 25. oktober kl. 19.00 inviterer kredsen til en spændende aften på Vejle Bibliotek med blandt andre overlæge Erik Hugger Jakobsen fra onkologisk afdeling på Vejle Sygehus. Erik Hugger Jakobsen og hans forskningsteam modtog tidligere i år DBO’s ærespris for at forbedre patientforløbet og brystkræftbehandlingen. Æresprismodtageren fortæller denne aften om den seneste viden om forebyggelse og behandling af brystkræft.

Da det er DBO-kreds Trekantområdets første arrangement, bliver denne aften markeret med en præsentation af kredsen samt ‘bobler’ og godter og ekstra god stemning.
Du kan læse mere om kredsens kommende arrangementer på deres hjemmeside her.

Med etableringen af DBO-kreds Trekantområdet har DBO nu otte lokalkredse rundt omkring i landet. Læs mere om de forskellige kredse her.