Ses vi på Folkemødet?

Det årlige Folkemøde på Bornholm finder sted fra torsdag d. 15. juni til søndag d. 18. juni. DBO deltager også i år, og du har mulighed for at møde og få en hyggelig snak med formand Eva Bundesen, næstformand Birgit Cortnum Aaberg, kasserer Mimi Petersen og bestyrelsesmedlem Charlotte Johannsen.

Der er planlagt mange spændende debatter, der er relevante for DBO’s medlemmer. Blandt andet inviterer Kræftens Bekæmpelse kræftpatienter og pårørende til de to nedenstående arrangementer fredag d. 16. juni.

Fredag d. 16. juni kl. 10:45-11:30: Hjælp, jeg har kræft!
Kom og hør, hvad de praktiserende læger kan gøre for kræftpatienterne
De praktiserende læger skal involveres meget mere, når kræftsygdom melder sig. Både når du kommer med de første signaler om, at der måske kan være kræft og efter kræftbehandlingen, hvor lægen skal hjælpe med at holde øje med tegn på tilbagefald. Men er de praktiserende læger klædt godt nok på til disse opgaver?
Kræftens Bekæmpelse, Praktiserende Lægers Organisation og Senfølgerforeningen er klar til at tage imod dine spørgsmål og kommentarer.
Sted: K10 Kræftens Bekæmpelse – Kirkepladsen

Fredag d. 16. juni kl. 12:00-12:45: Dr. Hansen fra Matador som sygehuslæge
Kom og hør, hvordan kræftpatienter fremover skal have en fast læge på sygehuset
Har du oplevet hele tiden at møde nye læger i forbindelse med din eller din pårørendes kræftbehandling? Har du savnet overblik og sammenhæng? Det skulle gerne snart være slut. Sygehusene er nemlig i gang med at indføre en ny ordning med patientansvarlig læge, hvor patienterne skal have en fast læge a la Dr. Hansen fra Matador. Det bliver bedre for både patienter og læger. For der opstår alt for mange fejl, når patienterne skifter rundt mellem lægerne. Kræftens Bekæmpelse står sammen med læger og patienter klar til at besvare dine spørgsmål.
Sted: K10 Kræftens Bekæmpelse – Kirkepladsen