Deltag i DBO’s spørgeskemaundersøgelse om tilbagefald

Dansk Brystkræft Organisation (DBO) arbejder aktivt for at synliggøre brystkræftramtes situation, herunder også de kvinder, der oplever at få tilbagefald af sygdommen. For selv om rigtigt mange kvinder helbredes for brystkræft, oplever nogle desværre også, at kræften vender tilbage.

Med denne undersøgelse vil DBO gerne blive endnu klogere på de tanker og udfordringer, kvinder med tilbagefald af brystkræft oplever. Undersøgelsen er første skridt i et større projekt, hvor DBO vil sætte fokus på tilbagefald af brystkræft.

Undersøgelsen har tidligere været bragt på hjemmesiden. Tak til alle jer, der allerede har været så venlige at deltage. Vi håber, at der med denne ekstra omtale kommer nye besvarelser, da hver besvarelse tæller.

På forhånd tak for din deltagelse.

Deltag her.